Development Factory in de TOP 10 in MT1000!

Onlangs werden wij verrast met geweldig nieuws: in de MT1000 lijst van het tijdschrift Management Team, een jaarlijks terugkerende 'hitparade' van beste zakelijke dienstverleners, staan wij in de Top 10 op het gebied van HR-assessment. We hebben een mooie 8ste plaats, waar we natuurlijk trots op zijn. En dat in ons 10-jarig jubileumjaar!

Dat betekent dat klanten goed over ons te spreken zijn. De lijst komt namelijk tot stand op basis van de mening van klanten over de betreffende dienstverlening, en niet op basis van omvang of marketingbudget. We scoren hoog op aspecten als klantgerichtheid en excellente uitvoering.

Wij bedanken al onze trouwe klanten voor het vertrouwen en de positieve waardering van ons werk. Wij blijven natuurlijk ons beste beentje voorzetten om voor u een professionele en betrouwbare partner te blijven voor assessments, coaching en training.

In de speciale uitgave MT1000 De beste dienstverleners van Nederland 2019 is een artikel over ons opgenomen. Lees het artikel


Wat doet Development Factory? 

Wij ondersteunen organisaties bij het ontwikkelen en beoordelen van medewerkers. Wij bieden inzicht in talenten, drijfveren en ontwikkelpotentieel van medewerkers. Onze diensten zijn assessment, loopbaanadvies, coaching en training.

Hebt u vragen over geschiktheid, potentieel en ontwikkelopgaven van medewerkers, dan kunt u bij ons terecht voor maatwerk assessment, coaching en training. 

Wilt u meer weten over assessment, coaching of training? Kijkt u dan verder op deze site of bel ons op (026) 351 50 60.


 

info@developmentfactory.nl  

T (026) 351 50 60

Postbus 2

6800 AA Arnhem

Tivolilaan 205

6824 BV Arnhem

KVK-nr.: 09189944