Wie zijn wij?

Bij onze Development Factory in Arnhem wordt ‘gesleuteld’ aan mensen. We nemen de tijd nemen voor een persoonlijke benadering en werken met degelijke technieken. Met één voet bij het menselijk potentieel in organisaties, met de andere bij de wetenschap. Met beide voeten stevig op de grond in onze ambachtsplaats. Bij dit ambacht ligt ons hart.

Onze organisatie is opgericht in januari 2009. Onze historie ligt bij Mercer, omdat ons team voor haar verzelfstandiging daar jarenlang in dienst is geweest. Onze roots zijn te herleiden tot Schnitker & Voortman, de organisatie die in 2002 door Mercer is overgenomen.

Onze psychologen hebben veel ervaring op het gebied van assessment & coaching en hebben het talent management in organisaties mogen ondersteunen. Vanuit arbeid- en organisatiepsychologische context helpen we organisaties bij de ontwikkeling en beoordeling van medewerkers. We hebben ruime ervaring in zowel de profit als non-profitsector.

We zijn vertrouwd met het coördineren en uitvoeren van (internationale) projecten. Wij kunnen ons dan ook beroepen op ervaring met kandidaten en bedrijven uit verschillende culturen.

Ons team

info@developmentfactory.nl  

T (026) 351 50 60

Postbus 2

6800 AA Arnhem

Tivolilaan 205

6824 BV Arnhem

KVK-nr.: 09189944