Coaching

Persoonlijke effectiviteit, leiderschap en carrière.

  • Wilt u dat uw medewerkers hun effectiviteit verbeteren? Wij begeleiden medewerkers bij plannen en organiseren, communiceren, assertiviteit en beïnvloeden. Wij betrekken uw feedback in het coachingstraject, zodat u een actieve rol heeft, en bieden de medewerker een leeromgeving.
  • U bent leidinggevende en wilt meer resultaatgericht of meer procesgericht werken? Wij coachen managers, zodat ze in de praktijk een breed kader krijgen voor het toepassen van leiderschapsstijlen, waarbij werk- en communicatiestijlen worden belicht.
  • U bent op zoek naar een vervolgstap in uw carrière? Bij carrièrevragen ontwikkelen wij samen met de kandidaat een beroepsprofiel, waarin talenten, interesses en beroepsvoorkeuren worden bepaald.

Om de transfer naar de praktijk te vergroten, nemen we de werkcontext mee in het traject. Tevens maken we gebruik van de Birkman methode, waarmee behoeftes van mensen in kaart worden gebracht. De gecoachte leert hoe hij zijn werk kan inrichten en invloed uitoefenen. Wij adviseren indien gewenst de leidinggevende en HR professional over hoe met de gecoachte om te gaan en hem te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling, wat de transfer naar de praktijk bevordert.


 

info@developmentfactory.nl  

T (026) 351 50 60

Postbus 2

6800 AA Arnhem

Tivolilaan 205

6824 BV Arnhem

KVK-nr.: 09189944