Ontwikkelgebeurtenis

Zoekt u een manier om uw medewerkers en managers te ondersteunen bij hun duurzame ontwikkeling en Management Development? Of wilt u ingezette organisatieveranderingen doorvoeren? En bent u ook warm voorstander van een positieve benadering van medewerkers? Dan is de ontwikkelgebeurtenis iets voor u of uw medewerkers.

Deze ontwikkelgebeurtenis is een combinatie van coaching en assessment, waarvan ook een rapportage wordt gemaakt. Wij werken met de principes van de positieve psychologie en geven met een ontwikkelgebeurtenis input voor de ontwikkeling van de deelnemer. De deelnemer heeft zo een dag voor zichzelf, waarin hij zich richt op zijn sterke punten en aangesproken wordt op zijn kwaliteiten. Tevens besteden we aandacht aan achterliggende opvattingen en krijgt de deelnemer gelegenheid tot experimenteren met effectief gedrag. De deelnemer levert zelf ook input voor de ontwikkelgebeurtenis.

Het resultaat van de ontwikkelgebeurtenis behelst het volgende:

  • een geïnspireerde en gemotiveerde medewerker die verder gaat met zijn ontwikkeling en een verfriste kijk op zichzelf heeft
  • een op relevante thema’s gecoachte medewerker
  • de organisatie heeft inzicht in kwaliteiten, ontwikkelthema’s en leerstijl van de medewerker
  • de leidinggevende krijgt advies over begeleiding en ontwikkeling van de deelnemer, inclusief wat de medewerker zelf kan doen afgestemd op zijn of haar specifieke voorkeuren en mogelijkheden.

De ontwikkelgebeurtenis vergt een investering van één dag.

info@developmentfactory.nl  

T (026) 351 50 60

Postbus 2

6800 AA Arnhem

Tivolilaan 205

6824 BV Arnhem

KVK-nr.: 09189944